Dementi

Ja så har www.ladbycykelklub.dk så det første dementi. Ladby Cykelklub vil ikke ud. Der er indløbet så mange afbud idag, at vi nok må erkende at der ingen træning bliver idag.

Læg lige mærke til at vi sætter vores dementi på forsiden, og ikke gemmer den som en lille notits skjult inde på en ukendt side.

Jeg skal oplyse fra Ib, at det var udmærket kørevejr, lige som i tirsdags. Ja for han var eneste mand der mødte op til træning.  Dette var så hans 3.tur med Ladby Cykelklub, og hvilke signaler sender vi her. Måske vi skulle stramme lidt op, og få sat cyklen i gear, og komme afsted.

4 Responses to Dementi

1. Gert Vest siger:

Lidt sne er da ikke noget problem. Jeg cyklede igennem driverne til Brugsen i dag. Det gik fint, selv om driverne var helt op til 5 cm høje.

2. Arne siger:

Det er helt rart og se, at det ikke kun er min cykel der kan blive træt

3. Henrik siger:

Jeg kan oplyse at der kan købes pigdæk til cykler på: http://www.bikefreak.dk, til priser fra 416 kr. pr. dæk. God Tur.

• niels siger:

Service meddelser fra det sydfranske, dette viser jo bare hvilke stor internationale bevågenhed vores hold har. Og derfor, kom så på den cykel, og kom afsted…..
      Den store verden holder øje med os nu vi har hjemmeside.