Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladbycykelklub.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladbycykelklub.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Eksklusive cykler stjålet | Ladby Cykelklub

Eksklusive cykler stjålet

Tre værdifulde cykler blev natten til i dag stjålet fra Cycling Culture i Lyngby ved København. Der er udlovet en dusør på kr. 5.000 for oplysninger, der fører til pågribelse af tyven eller tilvejebringelse af cyklerne.

Det var ved et-tiden i nat, at tre cykler af mærkerne Cervélo og Kyklos blev stjålet fra butikken Cycling Culture. Det fortæller direktør Jimmy Trolle.
Til Feltet.dk forklarer han, at der er tale om en Cervélo P5 i størrelse Large, med Sram Red og Vision Trimax 90 mm hjul. Selvom det er en speciel cykel, findes der dog nogle lignende i det ganske land. Cyklens værdi er kr. 53.000.
De to øvrige stjålne cykler er begge af mærket Kyklos.Den ene er en Kyklos FW-Plus i størrelse XL, som er speciallakeret i sort ’gummihud’ med gråt Kyklos logo. Den har Shimano Dura-Ace DI2 med batteriet indbygget i saddelpinden. Derudover havde den Cinelli Tatoo styr i sort med hvide dødningehoveder samt helt nye Enve 6 hjul til dæk og slange.

Den anden Kyklos cykel er en model FW-Plus electric i sort med Shimano Dura-Ace Di2, Deda 35 Styr og frempind samt Lightweight 55 hjul.

De to cykler har en værdi af henholdsvis kr. 80.000 og kr. 65.000.

Cycling Culture er naturligvis frustrerede over indbruddet og udlover en dusør på kr. 5.000 for oplysninger, som fører til pågribelse af tyven eller tilvejebringelse af cyklerne. Henvendelse kan ske til Jimmy Trolle på mailadressen jt@cycling-culture.com eller på tlf. 7025 9025.

Print Friendly, PDF & Email