Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladbycykelklub.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladbycykelklub.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
En cykeltur til Paris | Ladby Cykelklub

En cykeltur til Paris

Lørdag d. 18.07.2015 kl. 09.00 startede Torben, Lars og undertegnede sammen med 8 andre spændte og forventningsfulde fynboer på en 1158 km lang cykeltur til Paris. Sportsdirektør Niels Gosvig himself havde været så venlig at fragte de 3 cykler og undertegnede til Brørup, for at sikre at hans ryttere kom godt afsted. Vejret var perfekt til cykling og vi nåede frem til Owschlag den første eftermiddag uden problemer. Søndagen bød på 218 km i regnvejr – det blev en af de mest begivenhedsrige – rulletrapper under Kielerkanalen og 2 sejlture. Det blev også den etape hvor vi havde turens eneste uheld hvor 4 ryttere (bl.a. Torben og Lars) var involveret. Alle var i stand til at fortsætte, den ene dog på en reservecykel. Den lange etape og sejlturene + styrt gjorde at vi først var i mål kl. 18.35, så der var travlhed med at vaske cykler og tøj inden spisning. Samme aften ankom 14 sjællændere til hotellet – det var ryttere som var kørt via Lolland Falster og som vi skulle følge med resten af turen. At bringe 2 grupper af ryttere sammen midt på turen er ikke et koncept der kan anbefales og selvom samarbejdet blev bedre som dagene gik, får man klart det bedste resultat når man har trænet sammen og starter samtidig. Efter et par flade etaper nåede vi ned i et efter min mening mere spændende terræn i Belgien og Frankrig, med bakker, flotte landskaber og hyggelige landsbyer. Vi kørte bl.a. i Ardennerne, hvor vi så mange mindesmærker fra 2. verdenskrig. Onsdag var dagen hvor turens største stigning Mour De Huy skulle passeres, det var også dagen hvor Ladby Cykelklub førte feltet an. Torsdag kørte vi bl. a langs Meuws floden og derefter 15-20 km på en tidligere jernbanestrækning, inden dagen sluttede med en lang og hård bakkespurt. Fredag var så dagen hvor vi kørte ind i Paris, først langs Sein floden og derefter en spændende og hektisk kørsel i centrum ind på Champs-Elysees og frem til Det danske Hus, hvorefter vi kørte ud ved Triumpbuen. Lødag aften vendte vi så snuden hjemad igen, Selvom lange busture ikke er min livret, så gik det rigtig fint og vi nåede til Odense næsten 2 timer før beregnet.

Jeg hørte at sportsdirektør Niels Gosvig også ville hente vores cykler i Odense, men da vi nåede over grænsen, fik vi melding om at sportsdirektøren var indisponibel. Rygtet ville vide at det var noget med alkohol, men der går jo så mange rygter – nogle kan dog godt være rigtige. Han viste dog stort overblik, da han i stedet sendte sin sportschef Kurt Skræp, som fragtede cykler og undertegnede sikkert hjem.

Jeg har hørt at antallet af besøg på Ladby cykelklubs hjemmeside er mere end 10 doblet – dejligt at mærke den store interesse der har været for vores lille projekt. Til sidst en stor tak til Torben og Lars for en rigtig hyggelig tur med godt kammeratskab, samt til Niels og Kurt for kørsel af cykler.

Finn

IMG_0524

 

Print Friendly, PDF & Email

One Response to En cykeltur til Paris

  1. niels siger:

    Du har ret Finn, man skal ikke altid stole på det man høre, og det der er skrevet i disse artikler, det var et pludselig udbrud af influenza der lage mig ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spam protection by WP Captcha-Free