Helle & Peter Steen’s hus

Tiden nærmer sig for “Faaborg Turen” med 60 sek/ min og derfor denne info………: Vi cykler fra Ladby på søndag d. 21/6 kl 9.00, så derfor kom lidt før, så har vi tid til cykelpumpning, vandladning & brillepudsning.Mødested er ved Niels & Karin, Odensevej 344B.  Medbring jeres madpakke etc., som efterlades i køletaske hos dem. Peter´s fru Helle kommer så bagefter og henter køletasken, kører til Faaborg og står klar med kaffe, kage & vand-sodavand når vi ankommer der, og proceduren er ligesom vores tur til Thurø …., efter aftale med vejrguderne cykler vi i tørvejr & rygvind til Helle & Peter Steen´s hus i 5600 Faaborg, Odensevej 76.
Her findes bl.a. toilet samt et par madrasser hvis nogen skal ha’ en morfar, når vi har sundet os og er klar igen, går turen hjemad,- her satser vi på at vinden har vendt. Turen er på ca. 135 km og vi cykler mellem 25 og 27 km/h så alle kan være med, og det betyder vi gerne skulle ramme Ladby igen ved15.30-tiden.
I kan se turen på dette link, Torben har været så venlig at ordne det, samt at han også har turen på sin cykel-garmin.  Jeg havde lidt bøvl med at åbne linket rigtigt, brug Chrome-browser,- evt. kopi´er linket først for at åbne det. Vi håber at flest mulige vil deltage, mht. kaffe & kage ville det være rart med en tilbagemelding torsdag til træning eller på mobil 23633018 ( Finn) / 23955182 ( Peter)

Mvh Finn & Peter Steen

Print Friendly, PDF & Email