Fællestræning med Ib & Makkerloren

Ib havde set vores indlæg om ideen med at køre 100 km på en lørdagstræning, og havde fået den idé at vi kunne gøre det sammen med hans hold ”Team Makkerloren”, derfor er det nu aftalt at vi gør det lørdag d. 14/9, og at Erik Madsen (billedet) fra Makkerloren har lavet ruten, som han kalder “Nordøstfyn Rundt

Vi mødes med Ib og de andre kl. 9:30 på torvet, hvor Erik Madsen fra og sammen med Team Makkerloren vil vise rundt på denne dejlige tur rundt om Kerteminde hvor vi hele tiden vil kredse om byen så der ikke vil være langt “hjem” hvis man evt. skulle gå sukkerkold, faktisk kommer vi ikke længere væk end ca. 15 km, på den måde kan dem der er i tvivl om at de kan køre så langt også være med, de køre bare fra når de ikke kan/vil mere, så denne dag gælder ”vi kører ud sammen, og kommer hjem sammenIKKE , men dette er muligheden for at prøve sig selv af, uden at ende i Langtbortistan.

Efter ca. 60 km holder vi en kort spisepause på 10 – 15 min, og da Gert har lovet at køre rundt i “følgebil”, vil da være mulighed for at få en madpakke/sodavand med i bilens køletaske, hvor der også vil være frisk vand til drikkedunkende.

Turen slutter i vores klubhus, hvor Ladby Cykelklub byder på “rehydreringsvæske” fra vores køleskab, og med en gennemsnitfart på 26 – 28 km/t og drikke/tissepauser, bliver det ca. kl. 14 .

Der er her lagt op til en god og anerledes lørdagstræning, og for dem der endnu ikke har prøvet at cykle 100 km, er her chancen for at prøve til. (uden det ender med at man skal ringe efter konen……!)

For at se ruten, klik her

Erik-Madsen