Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladbycykelklub.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladbycykelklub.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Halvvejs | Ladby Cykelklub

Halvvejs

 

 

Jeg har lige talt med sportsdirektør Niels Gosvig.

Han mente han havde tid til et lille interview, men lige som vi skulle til at snakke, så brød helvede løs i radiotour og det var noget med krydsning af en vej og her fungerer følgebilen som sikkerhedsmæssig “spærring” af vejen, så bilen skal køres i stilling så den beskytter rytterne mest. Niels fik det klaret og vi kunne fortsætte vores samtale.

De har lige passeret halvvejs mærket og feltet er enige om “at nu kan det sgu ikke betale sig at vende om til Danmark”. I dag går turen over to landegrænser. Fra Holland ind i Tyskland derefter går turen til Belgien, hvor der skal overnattes.

Terrænet er fladt som de kender det, dog var der en høj bro som skulle passeres. Der er i skrivende stund 29 grader uden brændende sol.

De forventer at ankomme til deres hotel i Belgien kl. 16.00 – 16.30.

Niels vil prøve om jeg kan få et lille interview med Lasse i aften.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spam protection by WP Captcha-Free