Hjemvendt fra det store Jylland.

Så er alle vendt hjem fra det store udland (Jylland). De fem cyklister (og Ib) som skal til Paris senere på året tog en trænings tur til Jylland.

Med godt vejr og højt humør blev det til 180 gode trænings kilometer.

Undertegnede var med i følgevognen og jeg fik taget en del billeder. De er endnu ikke lavet færdig, men check ind her på siden i morgen d. 19-5-2013, så skulle de være at finde i galleriet. Her er dog en lille smagsprøve fra de jydske “alper”.

 

Gert

TdJ-0211

 

 

Print Friendly, PDF & Email

2 Responses to Hjemvendt fra det store Jylland.

 1. Karin siger:

  Som Gert allerede har skrevet var os som skal cykle til Paris til sommer på træningstur til Skærup og hjem igen…Ib er den eneste som ikke træner til Pariserturen, men vi er alle rigtig glade for at han også deltog i træningsturen. Det var super cykelvejr og vi havde ingen større uheld. Vi havde kun 4 punkteringer, så det kunne ha´ været meget være på så mange kilometer. Jeg vil naturligvis undlade at nævne hvem der havde de disse punkteringer :-))

  I Skærup hos min bror og svigerinde fik vi serveret lækre sandwich. Vi blev modtaget med flag og nogle af Jan og Jettes naboer var også mødt op for at tage imod os :-)). Tak fra os alle fordi i gad have os besøg.

  Også en stor tak til Gert og Ole som kørte med i følgebil, det havde ikke gået uden jeres hjælp :-))….Dejligt i gad tage på tur sammen med os.

  Jeg er sikker på at vi alle var godt trætte lørdag aften ( jeg var i hvert fald), med ømme bagdele, men det var en god træthed efter en god lang tur, hvor alle holdt humøret højt, (selv også da vi fik lidt ekstra kilometer i benene, da vi kørte en lille omvej).

  Vi sluttede dagen af ved Kølstrup forsamlingshus med en meget velskænket og velsmagende fadøl.(Søren holdt herrefrokost).

  Tusinde tak for en god dag til jer alle.

  Karin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spam protection by WP Captcha-Free