Hørt i Klubhuset

I går d. 22/8 hørte jeg Finn snakke om at køre 100 km på lørdag, dette var Torben, Ulrik og Lasse hurtigt med på, men som Torben sagde, “det er nok en god ide at have mange med, så man kan hjælpes ad”. Nu er det jo ikke lige sådan en tur man vælger til når man står foran klubhuset og aftaler ruten for i dag, så derfor kræver det nok lidt planlægning med hensyn til proviant, dobbelt flaske og nok også rent mentalt forberedelse.

Derfor dette indlæg, tag kontakt til Finn og de andre hvis I er med på ideen, det kan nok ikke nås til i morgen og næste lørdag er det Klubmesterskabet der skal køres om, så vi når frem til lørdag d. 7. sep. eller 14. sep. I kan skrive i FORUM under træning, eller ring til dem, i finder E-mail og telefonnummer i FORUM. Link til FORUM – Lørdagstræning