Hvem er vi?

• Hvem er vi?

Vi er en meget autonom klub, uden regler, bestyrelse, kontingent, forretningsorden, struktur, o.s.v., men en klub med fokus på det sociale sammenværd, både under træning, løb og når vi ikke sidder på cyklen. Det betyder at vi kører som et hold, vi starter sammen, og kommer hjem sammen, og undervejs hjælper hinanden, de stærke trækker, ligger nede bagved og samler op, og får de knap så stærke til at ligge i læ. På den måde for alle en god tur, og dermed lyst til at møde op til næste træning.

• Motionisterne

Dette er holdet hvor alle kan være med, lige meget hvilken cykel du har, selv en gammel 3 gears havelåge vil kunne bruges. Holdet bliver styret af de to holdkaptajner Poul (74 år) & Inge (68 år), Inge som altid møder op med en ide til hvordan man lige kan få 1 km mere på ruten, og Poul der altid ligger nede bagved og samler op på de bagerste med en snak om alt mellem himmel og jord. (det er her vigtigt at du gør ligesom når du er til tandlægen, bare lad ham snakke, og så koncentrer du dig om vejrtrækningen).

• Bønder på Tour

Som navnet antyder, er dette holdet hvor vi ikke går så meget op i teknisk kørsel, men mere om at få en god tur, hvor der er plads til en snak turen rundt. De fleste vil have gavn af en letvægts cykel med udvendige gear, men ikke en forudsætning. Da dette mellemhold er nyt i år ved vi ikke hvad gennemsnitshastigheden bliver, men det bliver der hvor alle kan følge med. Der er ikke fundet en kaptajn til dette hold endnu, vi må se hvem vi kan vride armen rundt på.

• Teknikkerne

Vi er klubbens tophold, hvor teknik og hastighed er vigtige elementer. Vi er holdet for dig der vil udfordre dig, både på det fysiske, og på det tekniske, og samtidig være social. Selvom vi er et socialt hold vil vi gerne udvikle os yderligere, især teknisk. Det gør vi ved at lave tema træningsdage hvor vi f.eks træner forskellige skifteteknikker, bakkekørsel, intervalkørsel og tempokørsel.

Vi har ikke nogen holdkaptajn, og har ingen planer herom. Vi taler om tingene under og efter turen, så vi alle kan lære. Det er vores store mål.

Vi har enkelte krav. Du skal køre på en racercykel og så skal du have lidt gå på mod.

I 2012 sluttede vi med en gennemsnitshastighed på 28 km/t, og i 2013 har vi det mål om at nå 29 – 30 km/t

Vi har et princip om at vi kører ud sammen og kommer hjem sammen, som ét hold.

Så kom frisk og vær med.

Kontakt Niels Gosvig for yderligere oplysninger på tlf. 61261655 eller send evt. en mail. Tryk på ikonet i øverste højre hjørne.