Ladby Cykelklub ansætter en kommunikationsdirektør

I et forsøg på at styrke Ladby Cykelklub og bruge den opmærksomhed der er på vi deltager i Papuga’s cykel event, hvor vi har 3 rytter med, har jeg som hold ejer og sportsdirektør besluttet at ansætte en kommunikationsdirektør som de store hold har. Da Ladby Bryghus er hovedsponsor og kontingent indbetalingerne ikke er de store, har jeg med små midler fundet den rigtige person til jobbet.

Hun hedder Diva L’trines, en ung pige og dermed har hun ikke den store erfaring, men vi kan honorere hendes lønkrav. Der udover er hun nærmest ekspert i cykelløb, som hendes fransk klingende navn antyder det, har hun aner i det franske, og dermed opvokset med Tour de France, hvilket hun åbenlys har en stor begejstring for.

Under ansættelsessamtale bliver det da hurtigt klart at hun ikke ser sin rolle som loyal overfor Ladby Cykelklub, hun lægger vægt på at hun på journalisthøjskolen har lært at stille kritiske spørgsmål og være upartiske. Jeg er ikke sikker på vi helt er enige om hendes rolle i Ladby Cykelklub, men hun acceptere det løn niveau vi kan honorere, og så var hun for øvrigt den eneste der ansøgte jobbet.

Med dette tiltag håber jeg vi kan skabe vækst i Ladby Cykelklub, og beder jer alle tage godt imod hende.

Diva_2