Ladby Cykelklub – Nu med følgebil

Ladby Cykelklub er i en rivende udvikling, og det har Ladby Bryghus’s ølkusk også observeret. Derfor råder Ladby Cykelklub nu over bryggeriets ølbil, når den ikke lige er i brug på bryggeriet. Så nu kan Ladby Cykelklub få følgebil med på turene, og dermed køre på samme betingelser som de store hold.

Det verdenskendte bryggeri, begyndte at lave deres velsmagende øl allerede i 2008 og i løbet af få år, har de oparbejdet et brand som alle ølelskere kender. Denne udvikling er meget lig cykelklubben og direktøren for Ladby Bryghus udtaler da også, at det ikke var helt tilfældigt, at de sagde ja til at være hovedsponsor for en helt nystartet Cykelklub.  “Jeg så allerede fra starten at klubben var ledet af dygtige og visionære folk. Sammen med bryggeriets dygtige medarbejde kunne samarbejdet skabe en meget dynamisk synergi” siger Direktøren for Ladby Bryghus.

Ladby Bryghus’s brygmester lover da også, at der vil være friske forsyninger af øl til klubbens fest d. 31/8. Som brygmesteren siger: ”Ladby Bryghus slukker tørsten og hæver humøret til enhver fest i de små hjem, derfor er vi naturligvis også til stede ved cykelklubbens årlige fest”.

Hvad fremtiden byder, må vi vente med at se. Sidste år fik de klubtøj,  i år en følgebil, næste år? Hvem ved?

APE-0987

APE-1009

2 Responses to Ladby Cykelklub – Nu med følgebil

1. Søren Pedersen siger:

Vi er mange tørstige sjæle der synes det er et problem at direktøren (bryggeren kan man jo ikke kalde ham) for Ladby (Bryg)hus ser ud til at have fået andre interesser. Man kan have forståelse for at han har lyst til at følge sin kone når hun i sin grønne trikot træder an i feltet af ryttere, men at det skal være så altopslugende en interesse at han fuldstændig glemmer at brygge øl er dog et mysterium.
    Det faktum at tankene på bryghuset har været tomme i flere måneder skubber os over i armene på de multinationale som Heineken og Carlsberg der trods alt fortsætter med det de er sat i verden for. Skomager bliv ved din læst….skål (hvis vi havde noget at skåle i)

• niels siger:

Jeg forstår din harme !
      Jeg står dog med et lille problem, inden Karin kørte på arbejde i morges, sagde hun at jeg skulle støvsuge hele huset.
      Her er det jeg kommer i tvivl om priotets rækkefølgen i opgaverne.
      Kunne I tage dette op på et ekstraordinær produktionsmøde, så vi kunne få tilpasset opgaverne herhjemme i korrekt rækkefølge.