Ladby – Faaborg – Ladby

Hej alle, så fik vi da cyklet til Faaborg som planlagt. Vi var 10 ryttere, 7 drenge & 3 piger , som alle var i godt humør og klar til turen.Vejret var med os, næsten ingen vind og ingen regn. Skønt ! ?
Vi tog afsted kl ca 9, det gik rigtig godt,- hovedsagligt kørte vi på de små veje og nød den sydfynske natur. Efter 72 km landede vi ved vores hus-projekt i Faaborg, hvor Peter Steen’s kone Helle tog imod os.
Vi fik rettet kadaveret ud og fik set lidt på  ombygningen af huset. Der var nogle der spurgte om vi blev færdige i år …øh… ja, det satser vi på,- velvidende at det er en større omgang.? så her er årsagen til at jeg kun cykler een gang om ugen.
Efter madpakke-spisning samt kaffe og kage, som Helle venligst havde sørget for, trillede vi nordpå igen. Vi “fløj ” op igennem Svanninge bakker, man kunne godt mærke at istiden engang havde været aktiv her . Selve cyklingen som hold fungerende  rigtig godt, bortset fra småting var vi gode til at give beskeder og køre i jævn tempo, hvor alle kunne deltage . Ingen elastik-kørsel idag og ( næsten ingen skældud fra pigerne ). Ha ha.
Der var fin stemning og når snakketøjet fik overtaget for meget ,blev hastigheden sat een op ? det bakkede terræn på sydfyn var god interval-training og dejlig afvekslende landskab og på veje hvor man ellers kun kommer hvis man har et ærinde.
Kl ca 16, efter 135 km kom vi hjem til Ladby igen, en lille spurt var der  også kræfter til.
En rigtig fin tur blev det til,- uden punkteringer eller andre defekter.
Tak til alle.

Mvh Peter Steen

Print Friendly, PDF & Email