Ladbyløbet 2013

Så er invitationerne til Ladbyløbet og efterfølgende grisefest, sendt ud til klubbens medlemmer.

Ladbyløbet er et internt mesterskab i klubben, der køres over 60 km. Dette er på en 10 km rundstrækning. Starten går kl. 13 d. 31/8

Denne rundstrækning er i år, Ladby-Odensevej til Hundslev-Hundslevgyden-Kølstrup-Kertinge-Ladby.

Klubmesteren er den hurtigste på de 60 km. Man kan dog også nøjes med mindre og bare at køre de omgange man har lyst til.

Som noget nyt i år, er der også familieløb. Det er for familiemedlemmerne til klubben medlemmer, aktive som passive. Løbet er over 1 omgang (10km) og der er præmie til vinderen og diplom til alle som gennemfører. Her håber vi at se de fleste af Ladby’s “havelåger” blive luftet. Trafikvante børn og unge er også velkommen.

Start og mål er som sædvanlig ved gadekæret i Ladby. Her er der tradition for, at mange tilskuere møder op og hepper på rytterne når de køre forbi. Så tag havestolen og forfriskninger med og nyd det sociale samvær ved det idylleriske gadekær i Ladby et par timer. Startlisten vil blive offentliggjort her på siden, senest d. 30/8, så du kan se om din nabo er med.

Senere er der grisefest for medlemmer og familie. Traditionen tro er klubbens væskesponsor til stede, så der bliver rig mulighed for at smage på produkterne.

Se ruten her

Vel mødt til løbet, ryttere, familie og tilskuere.

Gert