Vi cykler sammen 2013

Ja hvem skulle have troet at under et år efter vi startede klubben op, var der 6 rytter der var klar på at cykle til Paris.

Det startede med at jeg blev spurgt om jeg ville køre følgebil på turen, og da jeg ved det er en kæmpe oplevelse at være en del af, ville jeg jo gerne det. MEN…. hvordan for jeg lige overbevist min kone om at jeg skal bruge en uge af vores sommerferie på det ?…. svaret er selvfølgelig involvering, og jeg aftalte med Knud at der skulle være en rolle til hende i service teamet. Men det gad hun fandeme da ikke, det var da kedeligt, hun ville da meget heller cykle, og hurtigt gik hun i gang med at sælge ideen, under og efter træningen gik snakken, og hurtigt var der 6 rytter som var klar på udfordringen. Desværre har læge fagligheden været inde og kastet grus i maskineriet, Bent er blevet frarådet at tage turen, da det vil forværre hans nakkeproblemer. ÆV, men sejt du havde mod på det !

Kurt, Peter, Lene, Bent, Lasse og Karin.   SEJT !!!!

Da Knud og jeg for 11 år siden planlage den første Team Rynkeby tour til Paris, siger Lasse til os at han kommer ned og drikker en fadføl med os, når vi kommer i mål. Ja ja, det er fint….. det er jo sådan nået man siger, og vi tænker ikke videre over det, men han gjorde det sku’, ham og Pernille (der var vist lidt flirteri på mosten i den tid) var taget på kærligheds ferie til romantikkens hovedstad. Da vi skulle planlægge Team Rynkeby touren året efter skulle vi bruge en bus, så vi kunne invitere familie, venner og kollegaer med ned (samme problemstilling som beskrevet foroven, involvering), og vi spørger Lasse hvordan de var kommet derned, svaret er Papuga, og dermed er Papuga involveret i Team Rynkeby, og hvis de ikke var blevet involveret i Team Rynkeby, havde de nok ikke udbudt disse “vi cykler sammen” rejser i dag.

Så kan vi ikk’ stolt sige at Ladby Cykelklub har den rytter der er direkte årsag til at vi kan komme afsted på denne Tour, og jeg er sikker på at for 11 år siden ville han ikke havde troet at han skulle cykle til Paris en dag.