Mere rehydreringsvæske

I går var jeg inviteret på en rundtur hos vores storsponsor, Ladby Bryghus. Det var direktøren der havde inviteret mig til en dag med brygmesteren. Mit job var at dokumentere produktionen af rehydreringsvæske til Ladbycykelklub.

Dagens produktion var en specialbryg til cykelklubbens årlige fest, d. 31/8.

Som Saxobank har deres kvalitetskrav, i form af egen køkkenbus og kok, har Ladby cykelklub også deres rutiner. Mit på dagen dukkede en repræsentant for klubben op, til et uanmeldt kontrolbesøg. Denne gang var det Kurt der repræsenterede klubben. Det skal siges, at Kurt fandt alt OK, så brygmesteren kunne fortsætte sit gode arbejde.

I følge brygmesteren, bliver dette års rehydreringsvæske rigtigt godt, så der er grundlag for en god fest i år.

Gert

5 Responses to Mere rehydreringsvæske

1. Jeg er Virkelig glad for at se der endelig er gang, i utroligt seriøst projekt på ladby bryghus, til gavn for seriøse sportsfolk i ladby Cykelklub. Jeg overvejer meget at blive sponsore.

Jan Rasmussen
    Jans Zoneterapi

• niels siger:

Hej Jan.

Tak for dit tilbud om sponsorat, men du skal lige vide at firmaer står i kø for at bliver sponsorer for vores hold. Bl.a. ligger jeg i forhandlinger med Oleg Tinkov fra Tinkoff Bank nu han har forladt Riis. Han har selvfølgelig set forbindelsen mellem Ladby Bryghus, og hans hang til væsker med promiller, hvor han efter at have indtaget disse, bliver meget klog på hvordan et cykelhold skal drives. Denne effekt har jeg nogle få gange, også observeret i klubhuset, og ved vores årlige cykelfest bliver alkoholens positive virkning meget tydelig. Derfor vil et setup med Ladby Bryghus og Tinkoff Bank som de 2 hovedsponsorer være det perfekte match, og udsigten til at blive et Pro-Tour hold ligger ikke fjern.

Samtidig har du nok lagt mærke til at vores nuværende tillægssponsere ikke er hvem som helst, de er nøje udvalgt blandt landets førende virksomheder.
      Jeg ser dog alligevel nogle muligheder for at du også kan komme på tøjet, og her melder der sig nogle spørgsmål:

Kan man ved at trykke rytterne under fødderne, få dem til at cykle hurtigere, og har vi her fundet en doping metode da ikke kan spores? Jeg har en del rytter der kunne have gavn af dette, som et supplement til deres ikke alt for stabile træning.

Vi har i den sidste tid haft en epidemi af sygdommen ”cykel-depression”, det startede sidste sommer i Kølstrup, men har nu bredt sig til hele sognet. Kan du med dine metoder kurere denne, tydeligvis meget smidtbar virus?

Såfremt du kan svare ja til disse 2 spørgsmål, kan jeg se muligheder for et fremtidigt samarbejde til gavn for os begge.

Venlig hilsen Niels (Sportdirektør)

2. niels siger:

Hej Lars, fejlen er din. Man tager da altid sin racer med på ferie !!!!!

3. lars nielsen siger:

fra deres udsendte i Colmar Alsace, Frankrig.

Det kan ikke anbefales at leje cykel i Colmar city. Efter 3 dages søgen endte det ud i et udvalg mellem 5 bedstemorcykelagtige cykler. Hvad f. er meningen 5 km. fra nogle super bjerge. MERDE

Hilsen deres udsendte Lars Nielsen