MTB trænings tider & mødesteder

 

De næste 2 lørdage mødes vi i Kerteminde ved Skovpavillonen kl. 11:00, og kører en tur rundt i Lundsgaardsskoven. Efter en lidt for ambitiøs opstart af Ladby MTB klub på Stige Ø hvor mange af os fik konstateret at MTB kørsel bestemt ikke er det samme som når vi tager en tur på vores racercykler, vælger vi et terræn der bedre passer til vores niveau. Billede dokumentationen fra dagen viser tydeligt bekymrede miner blandt de fleste, dog kan man se at de unge havde en god/nem dag, og man er ikke i tvivl om at Nikolai nyder ikke at skulle kæmpe for at følge med Teknikkerne, men denne dag nemt kørte fra dem.

Der skal lyde en stor tak til Keld for hans grundige forberedelse og instruktion forud for vores MTB debut på Stige Ø, uden den ville vi nok ikke have haft meget ud af dagen. Vi fik en masse teknikker og råd, og nu skal vi blot lære at huske på 117 forskellige teknikker mens man koncentrere sig om at holder balancen, samtidig med at man er ved at slå personlig rekord i antal pulsslag. Det for vi hurtigt på plads, og så skal Stige Ø nok besejres inden foråret.

Lars Nielsen foreslår at vi kan mødes i Kurt’s og min indkørsel kl. 10:45 for fælleskørsel til Kerteminde. (God ide Lars, Tak).

Lene, Karin og Lasse er begyndt på spinning i Ullerslev så er der nogen af jer der har lyst til at tage med, så kontakt en af dem. Der er for nuværende ingen faste dage eller tider, men de tilmelder sig efter aftale med hinanden.

Niels

Print Friendly, PDF & Email

4 Responses to MTB trænings tider & mødesteder

 1. Jan Bisgaard siger:

  Hej
  Har lige været i skoven her til morgen og så der var jagt i tredje skoven. Men vi kan vel finde på en tur alligevel

  Vi ses Jan

  • Torben Nielsen siger:

   Hej MTB`er

   Forslag til Lørdag den 7/12

   Jeg har en tur på ca 26 km. Turen går fra kerteminde gennem hveringeskoven “små stier” derfra krusvej til stavre klint gennem skoven omkring klinten.
   derfra til måle over målestrand hvor vi kører af strandkanten til bøgebjerg Over måle skov og samme vej tilbage

   Mvh
   Torben Nielsen

 2. niels siger:

  hej MTB’er.
  Jeg har hørt at der er mange væltede træer i Lundsgarsskoven der gør det meget vanskelig at cykle i den. Skal det ændre aftalen i morgen ?

 3. Lars Nielsen siger:

  jeg må melde afbud til lørdag (pis)

  go` tur
  mvh Lars

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spam protection by WP Captcha-Free