Nicolaj’s nye cykel

Så summer det for fuld tryk i LCK’s værksted igen. Klubbens mekaniker Niels og  rytter Nikolaj B. Larsen er sammen med vagthunden Amigo i gang med endnu et cykelprojekt i LCK.

Niels, har faktisk skrabet dele sammen til en ny cykel og det er Nicolaj Larsen som skal have det nye vidunder. Det er et Pinarello carbon stel og med Shimano 105 geargruppe. Nicolaj valgte selv Shimano 105, da det passede i design og så havde Niels en Shimano cykelcomputer, som kan styres fra grebene.

Nogle af delene er brugte og andre nye. Desuden er der garniture fra tidligere renoveringsprojekter i klubben, hvilket gør at  prisen kan  holdes lige under 10.000 kr for en moderne carboncykel.

Aftalen er at Nicolaj selv skulle være med til at samle cyklen, for at få bedre viden omkring det mekaniske. Hvilket gør, at han faktisk allerede nu er en af de mest vidende i klubben, når det gælder cykelmekanik.

Da Nicolaj startede i klubben, viste det sig at han var hurtig til at lære rent cykelteknisk. Faktisk så hurtigt at klubbens medlemmer sommetider ikke nåede at instruere ham, Nicolaj havde allerede aflæst teknikkerne. Det blev klart at han havde godt af større udfordringer på det tekniske, faktisk så store at vi LCK havde svært ved at lære ham mere.
Ved et tilfælde falder vores sportsdirektør Niels i snak med en træner fra Nyborg Cykle Klub og det viser sig at de Nyborg har en ungdomsafdeling. Niels får lavet en aftale med Nyborg om at Nicolaj prøvekører et par gange sammen med de andre unge i Nyborg. Nu kører han fast i Nyborg Cykle Klub og bliver trænet af en tidligere landsholdsrytter. Den træning ville vi aldrig kunnet have givet ham i LCK, men vi er med til at sikre at hans videre udvikling ikke bremses p.gr.a. udstyr.

Se billeder fra projektet.

One Response to Nicolaj’s nye cykel

1. Jan Bisgaard siger:

Hej LCK og Niels.
    Kano arbejde, det er sjovt at se hvordan Nicolaj har udviklet sig som cyklerytter, hen over forår og sommer. Det er stolt Nicolaj der komme hjem i sidste uge med cyklen. Det er flot at have en ild sjæl som dig Niels til at bakke de unge og alle os andre op.
    Der lyder en stor tak her fra Kølstrup bygade.
    Hilsen Jan og co