Nye Ryttere søges !

Til opstart af et nyt hold i Ladby Cykelklub, søges der nye rytter. Holdet kalder vi ”Havelågerne”, da dette hold er for folk der ikke kører på racercykler, men almindelige dagligdags transport cykler, der køres også i almindeligt tøj, dette er holdet hvor der bare køres for motionens og det sociale samværs skyld.

Ideen til dette hold fik sportsdirektør Niels Gosvig, da han hørte at der i Revninge var ved at opstå en ny cykelklub for netop denne type rytter. Rygtet siger at Kirsten, Elisabeth og ”Bagerjomfruen” flere gange om ugen tager deres gamle cykler, for at trille sig en tur i lav fart, og hvor der er tid til at nyde naturen, og få sig en snak. Og da Niels bliver konfronteret med at Ladby Cykelklubs motto er ”plads til alle”, men Kirsten ikke kan se hvilket hold hun skulle køre på, er startskuddet til et nyt hold en realitet.

For nuværende ligger Ladby Cykelklub i forhandlinger med disse 3 friske damer om at blive tilknyttet vores klub, og går alt vel, skulle det være muligt at køre en tur med dem tirsdag 20/8 kl. 17:00, så find din gamle havelåge frem og mød op på Odensevej 328 i Ladby.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked