På 100km tur med Makkerloren

Vejret var fint og humøret også, da 20 ryttere mødtes på torvet i Kerteminde. Det LCK og Makkerloren der skulle på fællestur, 100 km rundt i kommunen.

Der var aftalt en gennemsnitshastighed 26-28 km/t og den blev på 28 km/t, så det gik jo meget godt efter planen.

De første 46 km gik i den sydlige del af kommunen ad fortrinsvis små veje, sving og bakker det blev “ædt” i fin stil. I pausen i Kølstrup, måtte teamchef Madsen lige pointere at det med at ligge og flagre i 3. position ikke er særligt smart. Her kom jeg til at tænke på, at langt de fleste i feltet er nuværende eller tidligere fodboldspillere og de har helt sikkert igennem mange år fået tudet ørerne fulde om at “bruge hele banen”. 🙂

Der var aftalt en kort pause, den blev nok en anelse for kort, da pigerne brugte meget tid på at finde et toilet og derfor ikke nåede at spise.

Fra Kølstrup gik det ud på Hindsholm via Munkebo. Da vejret var flot, blev turen også en ren opvisning i flot natur på Holmen, dejligt. Omkring Martofte gik det galt for et par af dem som ikke nåede at spise, det kneb alvorligt med at hænge på. Men heldigvis var der andre ryttere som gav et skub.

Efter ca. 95 km blev det så til “Alpe de Måle”, en stigning der er hård nok normalt, men efter næsten 100 km er benene tunge, men den blev klaret i flot stil.

Efter bakken blev feltet samlet igen og alle kørte til torvet i Kerteminde. Nogle skulle hjem og andre kørte til klubhuset i Ladby og rehydrede.

En rigtig god tur, som forhåbentlig kan gøres igen. Det er noget sjovere at køre en 20 stykker end kun 6-10 stk.

KLIK HER for billeder fra turen. Desværre var luften lidt diset, så de er ikke så skarpe som ønskeligt.

Gert

 

P.S.

Vi fik da set at fodboldspillere har benmusklerne i orden.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spam protection by WP Captcha-Free