Plan for søndag

Så er vi ved at være klar til løbet søndag, og 12 medlemmer har tilmeldt sig.

løb

På søndag mødes vi i min indkørsel, og kl. 9:00 cykler vi mod Munkebo i roligt tempo (og denne dag gælder det) og da vi kører igennem Kertinge og Kølstrup kan Arne & Inge, Lasse, Lene og Team Bisgaard bare stå på når vi passere. Hvis der er nogen der vil spare kræfterne til løbet og tage bilen derover, er der her et kort over parkeringsmuligheder:  P-KORT.

Når vi ankommer til start området, vil I få udleveret et klistermærke med en chip som skal sættes på toppen af hjelmen se vejledning.

Løbet bliver skudt i gang kl. 10:00, jeg er dog ikke klar over hvor mange hold de vil dele os op i, så vi skal lige prøve at holde os samlet inden start så vi bliver sendt af sted på samme hold. Under løbet mener jeg ikke vi behøver at holde os samlet, der er 1000 andre rytter at følges med, så lav aftaler indbyrdes og giv plads til personlige ambitioner, det kunne jo være at man havde gode ben på dagen.

Erfaringer fra sidste år:

• Pas på under start, der bliver kørt tæt.
  • Du kan ikke bare stoppe op, der er mange rytter bag dig (kør evt. over i venstre vejside for stop).
  • Husk punktering er ikke en katastrofe, også her kør over i venstre side på flad hjul.
  • Husk at du har et baghjul, så hold din bane og se dig bag ud hvis du skifter den. (Dit baghjul er dit ansvar)

Efter løbet mødes vi i teltet til rehydrering og hygge med de andre rytter vi kender (Makkerloen, Papuga, o.s.v.), og lad os prøve om vi ikke kan køre samlet hjem til Ladby, så giver klubhuset nok en fortjent fyraftens øl.