Premieren nærmer sig

Som det ses, er hjemmesiden her ved at være færdig.

Niels og jeg har arbejdet ihærdigt de sidste dage. Strukturen på siden er på plads, nu mangler der faktisk kun tekst. Jeg må indrømme at jeg selv syntes den er blevet flot, men intet er vel for godt til Ladby’s største cykelklub 😉

Det er meningen at siden her skal være “opslagstavle” indad til i klubben, men også ud af til. Du vil kunne finde info om div. events. Det vil også blive mulighed for at tilmelde sig forskellige events gennem siden her.

Som sagt mangler der stadig en del tekst, men Niels ligger hjemme med skrivekrampe, mærkeligt nok kan han holde en ølflaske i hånden 🙂

Galleriet er klart, så brug nogle minutter på at kigge nogle af de mange billeder fra 2012 igennem. Du finder galleriet i øverste menu.

Brug gerne “Facebook syntes godt om knappen” foroven, den skaber meget trafik til siden.

God fornøjelse!

GV