Resultater TdK

Så er Tour de Kerteminde overstået og Ladby Cykelklub viste flere personlige flotte præstationer samt god klub kørsel, hvor man var fælles om opgaven.

Finn kørte en imponerende 120 km, hvor han kom hjem med 28 km/t i snit trods lidt mekaniske problemer undervejs. Arne satte personlig rekord i kørt distance med de 60 km og som det blev hørt ham sige i målområdet, skulle de 2 x 11 km transportkørsel jo også lige lægges til.

Ulriks tid bæger tydelig præg af at han igen viser sig fra hans sociale side, hvor han tilsyneladende har trukket 2 klubkammerater fra LBCK med rundt og det er med stor glæde at vi kan offentligøre, at der er skrevet kontrakt med ham for næste år. Og så har vi det “lille teknikker” hold på 5 mand/kvinder der kørte en samlet 60 km rundt, dog var der lagt op til spurt ved mål, som Nikolaj vandt på sin nye racer.

Finn Rasmussen

Finn på vej rundt mod de 120 km.

ResultatWeb

Diplomer fra TdK kan hentes her:

Anders
Anton