Så skal MTB’erne luftes

På lørdag starter vi på mountainbike sæsonen, og det bliver banen på Stige ø der skal ligge jord til vores første erfaringer på de knuppede dæk. Banen er 3,5 km og det giver mulighed for at øve sig i sving teknik, flyvehop o.s.v. da man jo hurtigt lære banen at kende, og derved kan lægge lidt mere fart på for hver gang man tager en runde, så vi bruger dagen til at lære cyklen at kende.

Vi har en aftale med Keld som har kørt MTB i nogle år, og skal mødes med ham i Åsum ved broen, hvor han vil følge os af stisystemet ud til Stige Ø. Vi mødes som vanlig kl. 11:00, men denne gang, og i hele vintersæsonen, i Kurt’s og min indkørsel. Da der er 12 km til Åsum mødes vi med Keld ca. kl. 11:30 og forventer at ankomme til Stige Ø kl. 12:00. For dem der ikke ønsker at cykle derud mødes vi kl. 11:30 og pakker bilerne med cykler, rytter og ”klubkøleskabet”, og kører sammen derud. Det er planlagt at vi kører/hygger os i et par timer, hvorefter vi vender forgaflen hjem af kl. 14:00 til rehydreringen som stadig vil foregå i klubhuset.

Da dette er et nyt initiativ i Ladby Cykelklub håber vi at I er mange der vil møde op til nogle gode og sjove lørdage gennem vinteren. Der er brug for at nogle af jer der har kørt MTB før kommer med forslag til ruter, både i lokalområdet, men også til steder på Fyn hvor der er gode baner, så pakker vi bilerne og kører dertil.

Håber vi for en sjov dag, hvor vi kan prøve grænser af hvad cyklen kan, og hvad vi selv kan på en MTB’er.

Læs om Stige Ø her