Så er der lang lørdag igen !

Efter talrige opfordringer i klubhuset, har vi igen slået nogen streger på kortet der med garanti vil give en fantastisk cykeldag i det sydfynske.

Lørdag d. 26. juli med start ved klubhuset klokken 10.00 og vi forventer at være tilbage klokken 14.30.

Turen går fra Ladby – Nyborg – Bøsøre – Lundeborg – Svendborg – Ørbæk – Regissebakkerne – Refsvindinge – Ullerslev – Ladby.

Se ruten her

En tur på 114 km med en pause efter 60 km. Pausen holdes ved IS huset over for Skårupøre stand camping, hvor der også er toiletter.( På tur anvisningen mærket med 60km)

Turen vil blive gennemført med et gennemsnit på 26-27 km i timen.

Mange cykelhilsener

Kurt & Torben

2 Responses to Så er der lang lørdag igen !

1. Torben Nielsen siger:

En særlig tak til Lars og hans familie som sørgede for transport af vores madpakker og drikkelse, det var skønt når de var kølige.
    Kager havde de bagt og de var lækre alle nød godt af dem, vi havde brug for godt brandstof til de sidste 60 kilometer hjem.
    STOR TAK
    God Sommmer

Torben

2. Susanne siger:

Tak for en rigtig dejlig tur – kommer gerne igen 🙂