Så er sæsonen skudt i gang !

Så er sæsonen skudt i gang, der var et stort fremmøde fra alle 3 hold og sandelig om der ikke mødte 2 nye ansigter op, dejligt, det tegner godt for den forestående sæson.

Vi havde en god tur fjorden rundt, dog med laver fart end Niels havde beregnet, vinteren har åbenbart været lidt hårde end forventet. Vintertrænerne var da også hurtig til at foreslå en lille afstikker omkring Munkebo og Drigstrup, og på den måde landede vi alle i klubhuset samtidig lidt over kl. 11:00. Fint !

Her fik vi talt lidt om aktiviteter for den kommende sæson, Peter sagde han vil indkalde til et møde omkring planlægning af nogle lørdags turer, så hvis du vil være med til det, kontakt ham. Arne meldte hurtigt ud at han vil træne til at gennemføre en 60 km i Tour de Kerteminde i år, og jeg tror nok jeg har en aftale med Lasse at det så også må være vores mål for i år. Lars Nielsen og Henrik Boisen er allerede tilmeldt Odense  – København  og Torben og Lars er tilmeldt Danmark – Paris. Hvilke andre løb skal vi træne til og deltage i ? Kom gerne med forslag på træningsturene og i klubhuset.  Det blev også besluttet at når tirsdag og torsdagstræning rammer en helligdag, kører vi lørdag program, altså kl. 10:00 og en lidt længere tur.

Lene forslog en ”udrensning” i medlemslisten så hun ved hvem hun skulle skrive til i forbindelse med træning og ture, og jeg må indrømme vi har en del passive medlemmer, men en del af disse passive har alligevel en rolle i klubben. Nogle har været med til at starte klubben som noget lokalt, og har bare for en tid lagt cykel karrieren på hylden, andre har en rolle i klubben, for eksempel har vi jo Asger som konkurrer med vores klubtøjs mannequindukke om at være klubbens mest passive medlem, han skal desværre altid i marken på træningsdage, men får som oftest (heldigvis) alligevel tid til at møde ind i klubhuset til rehydrering, han har i flere omgange lagt lokaler til den årlige sommerfest og er dermed en stor del af klubben, derfor har jeg delt listen op i aktive og passive medlemmer så Lene ikke skal spame alle når hun har en ide til en træningstur. Hvis du er blevet slettet af listen, og ønsker at vedblive med at få mail og SMS skal du give lyd fra dig, ellers vil du efterfølgende ikke modtage mail og SMS, hvis du ikke er slettet, men ønsker dette, giv mig også her besked. Listen er reduceret fra 54 til 40 medlemmer.

Apropos sommerfest skal der hermed lyde en opfordring til at melde ind, hvis man kunne have lyst til at være med til at arrangere denne, jeg er sikker på at Asger gerne igen vil ligge lokaler til, og Gert og jeg skal nok arranger og være løbs leder for Ladby løbet (HUSK ! den eneste gang om året vi må køre fra hinanden).