Sæson 2016 skudt i gang.

14 rytter stod klar til årets første tour i Ladby Cykelklub, og under turen tilløb der 2 rytter, dermed er klubbens medlemstal fra sæsonstart på 16 medlemmer

, og da Papuga havde valgt at ligge deres første træningsdag på netop denne dag, var der frafald fra 3 rytter der allerede nu har besluttet at cykle til Paris til sommer (der er stadig ledige plader på holdet), mon ikke de dukker op i ugens løb og vi dermed kan starte med 19 medlemmer ved sæsonstart. (FLOT) Det betyder så bare at vi alle skal prøve at få 19 individualister der ligger på forskellige niveauer til at cykle sammen, sætte hold hvor alle på holdene kan få en god tur.

Sportsdirektør Niels Gosvig der traditionen tro var mødt op på cykel på denne dag (der skulle vist findes billeddokumentation), var glad for at se at Aase var mødt ind, og nu bliver alle kræfter sat ind for at opbygge et hold der cykler en tur 2 til 3 gange om ugen i moderat tempo for at få rørt sig, og ikke som teknikkerne der hele tiden søger at øge holdets form og teknik, de har som hold også deres udfordringer, på første træningsdag var der 2 rytter tog en afstikker til Boelsbro bakken for at køre om kap, og alligevel nåede i klubhuset til tiden, formen hos Teknikkerne er meget spredt og der skal findes en løsning så alle får ydet en personlig indsats under træning, dette kunne evt. klares ved at man kører ud sammen og deler sig på et tidspunkt, og lander i klubhuset på samme tid.

Sportsdirektør Niels Gosvig prøvede at vælte formanden uden held, og tur udvalget blev også genvalgt:

• Peter Refstrup (indkalder til møde og dermed formand)
  • Finn Rasmussen
  • Lene Povlsen
  • Torben Nielsen
  • Lars Nielsen
  • Kurt Skræp

De vil i år, også arrangere nogle længere ture med et hyggeligt pit stop, der kræver en bil bliver sendt i forvejen med forplejning, der vil derfor være brugerbetaling på disse ture.

Der arbejdes på at henlægge den årlige klubfest hos Asger med den traditionelle menu helstegt pattegris igen efter 2 år med andre løsninger, og med Ladby løbet (klubmesterskabet) om eftermiddagen, 2 datoer er i spil:

• september
  • September

Der var også genvalg til sidste års træningstider, dermed cykler vi tirsdag og torsdag kl. 17:00, og lørdag kl. 10:00, hvis helligdage rammer tirsdag eller torsdag cykler vi kl. 10:00.

Ellers gik første træningsdag godt og uden overraskelser, der er tydeligvis brugt tid på MTB’er i vinteren og folk er i god form, feltets svageste rytter var nok Sportsdirektør Niels Gosvig, og Torben Murer havde en hård opgave i at få ham fjorden rundt, Torben murer havde taget hans datter Emma med og hun viste sig være den fødte cykelrytter, inden vi var kommet ud af Kølstrup var Niels og farmand sat. Måske det er tiden at opstarte et hold som det der startede Ladby Cykelklub for 4 år siden, 3 ugentlige cykelture og målet at cykle fjorden rundt, så kan Asger også få luftet hans cykel.

Hvis du kunne tænke dig at cykle til Paris til sommer er der tid nok til at træne op til det, mød bare op og cykle sammen med vores 3 Paris rytter, så kan du sagtens køre hele vejen til Paris, og har du bare lyst til at motionere lidt i hverdagen, har vi også brug for dig til trække ligesindede med op af sofaen 2 til 3 gange om ugen med en fælles aftale om at cykle en tur sammen, jo flere vi er, jo nemmere er det at sætte hold der passer sammen, og dermed få en god tur.