Sæson start

Finn Rasmussen

Så er det tiden til igen at finde cyklen frem, vi starter sæsonen på lørdag d. 28. marts kl. 10:00, med start fra klubhuset.

Som sædvandlig er første træningstur, en fællestur fjorden rundt (21 KM) i lav tempo, alle hold (teknikkerne, “bønder på tour” og motionisterne) kører sammen i et tempo hvor alle kan være med, og hvor der er luft til at få talt om vinterens begivenheder, samt ønsker og forventninger til den kommende sæson, hvilket også bliver hovedtemaet i klubhuset efterfølgende, hvor der som sædvanlig vil være kolde drikke i et nyerhvervet køleskab. (samme priser).

Der skal lyd en kraftig opfordring til at tage opgaver og ansvar ind, for at forme klubben i den retning man selv ønsker, og det er ikke svært da Ladby Cykelklub’s bestyrelse mødes 3 gange om ugen, og er fuld beslutningsdygtig, bestyrelsen er: Den flok af rytter der møder ind i klubhuset efter træning.

Der er brug for hjælp til:

• Info til hjemmesiden (en der vil lære at skrive i Word Press)
  • Hvilke løb skal vi stille til (kordinator)
  • Sommerløbet + efterfølgende fest (kordinator)

Der udover skal vi jo selvfølgelig bare have en afslappende og hyggelig sæson, klubbens formål er jo bare at mødes og cykle en tur sammen.

Håber I vil være med til at trække nye “medlemmer” til, så vi er mange om den gode oplevelse.