Sæsones første træningstur

Så er vi i gang, 15 mand mødte op til årets første fælles træning, og der i blandt allerede et nyt medlem (Velkommen Ib).

Flot fremmøde, så det tegner rigtigt godt for vores anden sæson.

Planen var en fællestur fjorden rundt, og det lykkes sku’ meget godt, snakken gik livligt, og set nede bag fra fik jeg billeder af en flok kreatur der om foråret bliver sat på græs. Og til dig Poul, er du sikker på du ikke har spist noget ulovligt, med dine forbindelser til Spanien kan jeg godt være lidt bekymret, det er farligt i disse tider.

Da vi nåede til Kerteminde, stod vores klubfotograf/webmasterchef, Gert klar til at forevige disse 15 seje rytter, og nu lover jeg jer, ikke flere opstillingsbilleder i lang tid, men det betyder ikke at der ikke bliver taget billeder af jer, Gert vil fremover operere i det skjulte, både på landevejende og derhjemme bag tasterturet, han ser jer, men I ser ikke ham.

En stor tak til dig Gert, for det store stykke arbejde og engagement du har lagt i vores nye hjemmeside, det havde jeg ikke kunnet gøre uden din hjælp.

Webmaster-lærlingen.

firsttraining2013-0006