Sommer konkurrence 2013

Som noget nyt lancerer Ladbycykelklub en lille sommer konkurrence. Vinderen får en lille præmie fra Multiatleten.

Du skal gætte/forudse nr. 1, 2 og 3 i årets Tour de France (TdF). Er der flere der har ramt plet, trækkes der lod. Hvis ingen rammer plet tager vi den der er nærmest.

Du skal skrive dit svar i kommentarfeltet, herunder. De skal være nummereret 1 2 og 3. Husk gyldig emailadresse, da det er vores måde at kontakte dig på.

Alle kan være med, også Bjarne Riis. Det er garanteret en præmie, som han ikke har 🙂

Konkurrencen lukkes Lørdag d. 6. Juni kl. 22.00. Det er en uge inde i løbet.

Jeg har kigget lidt på feltet og fundet 10 favoritter, som du kan se herunder. Cykling er svær at forudsige, så det er ikke sikkert kommende 3 ryttere på podiet er at finde på listen, men det er min vurdering. Du behøver ikke at finde dine 3 ryttere blandt disse 10. Har du en anden, så bare skriv ham på.

Alejandro Valverde Movistar
Jacob Fuglsang Astana
Alberto Contador Saxo-Tinkoff Bank
Chris Froome Sky
Pierre Rolland Europcar
Andy Schleck Radioshack
Joaquim Rodriguez Katusha
Cadel Evans BMC
Tejay Van Garderen BMC
Robert Gesink Belkin

Her er nogle links, hvis du vil studere TdF lidt nærmere:

Den officielle side.
TV2’s Tour side.
BT’s cykelside.
Feltet.

Præmien skal afhentes hos Ladby cykelklubs præsident.

God fornøjelse!

Gert

5 Responses to Sommer konkurrence 2013

1. niels siger:

Så er vinderen af konkurrencen fundet ! Det blev Lars der med et pletskud løb af med sejren, og præmieoverrækkelsen finder sted i klubhuset efter træningen i dag.

2. niels siger:

1. Peter Sagan
    2. Alberto Contador
    3. Chris Froome

3. Gert Vest siger:

1. Contador
    2. Valverde
    3. Froome

• lars nielsen siger:

Chris Froome
      Joaquim Rodriguez
      Alberto Contador

• Gert Vest siger:

Spændende Lars.
        Jeg havde også store overvejelser om Joaquim Rodriguez skulle med i top 3. Jeg tror bare der er for mange enkeltstart kilometer. Der er 2 enkeltstarter i år, hvor der er lidt bjerge på den ene, men ikke så meget at man kan kalde det “Rodriguez terræn”.
        Jeg er overbevist om at han nok skal vise sig på kongeetapen d. 18/7, 18. etape hvor de skal op på Alpe-d’Huez 2 gange.
        Han er nok den største “bjergged” i feltet.