Sportsdirektøren ønsker stort tillykke med den flotte præstation

Jeg vil gerne lykønske vores 3 Tour de Paris rytter for en flot præstation og indsats. Alle har de ydet en god indsats på etaperne og hele vejen har humøret været højt, hvilket tyder på et overskud både fysisk og psykisk, og de har dermed været med til at fremvise Ladby Cykelklub fra den bedste side.

Særlig Finn har udvist en flot figur, og jeg har da også som fraværende sprotsdirektør været tryk ved at have Finn med på Tour’en. Han har fra starten taget ansvar for Ladby Cykelklub’s omdømme og påtaget sig rollen som den erfarende og ansvarlige, dette trods de unge knægte ”TEAM NIELSEN”s forsøg på at få det fremstillet anderledes J). Fra starten lagde Finn sig bagerst i feltet for at sikre at skulle det ske at en af de unge drenge skulle falde bagud, kunne han samle ham op og få ham med til Paris, en plads han holdt hele vejen til Paris, … ja, det vil sige, lige med undtagelse af da han gik i udbrud uden at kende ruten, men denne fejltagelse tillægger jeg den tynde luft på toppen af Huy, hvor hjernen tilsynelagende ikke har fået ilt nok.

Finn har hele tour’en tilladt drengene at informere tilbage til Ladby, en opgave de tydligt har haft det sjovt med, jeg har dog været nødt til at sortere lidt i informationen, da de blandt andet har forsøgt at få det til fremstå som det var dem der passede på Finn, men med denne misinformering for de bare bevist hvor professionel og seriøs Finn er med opgaven. Som det fremgår af vedlagte SMS korrespondance påtager de ansvaret for at Finn drikker vand i stedet for øl dagen før en etape, her ved jeg at Finn aldrig kunne finde på noget sådan, her er jeg mere i tvivl om hvad Team Nielsen fik til middagen, og at Finn lader en halv øl stå, vidner bare om sitiutations fornæmmelse og selvbeherskelse, også her er tvivler jeg på de unge knægtes egenskaber, og Finn sætter sig da da også i karakter til sidst, og forbyder drengene at skive hjem. Finn’s deltagelse har da også betydet at jeg kun én gang har været nødt til at tage kontakt til holdkaptajn Jørgen Wind.

IMG_0521001IMG_0522IMG_0523

Jeg kan som holdejer og sportsdirektør være bekymret for om Oleg Tinkov har fået øje på denne helt særlige rytter, og nu hvor Finn er til stede i Paris kunne man forstille sig at Tinkov kunne finde på at opsøge ham, derfor indsætter jeg nogle stemningsbilleder af klubhuset, det skulle nok kunne lokke ham hjem, og jo, jeg glæder mig da også til at få TEAM NIELSEN hjem igen ….. så jeg kan holde øje med dem !

001013023015019020005008024021