Streekermoor – Boekelo (Dag 3)

Så blev det tid til et nyt land, det flade Holland er nu under hjulende, og det ses da også på den beskedne højdeforøgelse på kun 454 meter. Det var også dagen hvor de skulle slåes sammen med det Sjælandske hold, så de nu er et større og rigtigt Pariser felt. Jeg fik igår aftes meldinger om at holdkaptain Jørgen Wind har besluttet at Torben og Lars skal op og trække på dag 4, hvilket jeg glæder mig over, jeg var faktisk lige ved at skulle ringe til Jørgen bede ham give Torben nogen udfordringer, da jeg kan se at hans kadance falder for hver dag (75, 71, 69) og da jeg ved han er i form kan det kun skyldes et kraft overskud og kedsomhed, “godt set JW”.

 

Besked fra rytterne:

Hej

Så blev det Holland

Turen gik uden problem, vejret var med os og et godt gennemsnit.

Service vognen sørger for vi holder vores former der bliver ikke tale om hjemkomst af tre cykel myg.

Mange hilsner Fra

Lars, Finn og Torben

Capturekort

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spam protection by WP Captcha-Free