Torsdagstrænigen 7/3

Så var det første træningsdag, hvor vi skulle mødes i vores nye klubhus.

Jeg kom derover lidt i halv fem, og Verner havde gjort klar med varmblæser, levende lys og musikanlægget var tændt. Det var hyggeligt, og da det var noget blæsende og koldt udenfor, hvilket andre vist også havde bemærket, vi stod 3 mand, Alex, Paw og jeg og det var ikke lysten der tilstede, men af sted med os. Jeg begyndte hurtigt at tale om at lave en kort tur, hvis nu Lasse ikke stod klar ved Vægterbakken, men det gjorde han selvfølgelig, og jeg var klar over at så var der ikke nogen vej uden om, af sted fjorden rundt.

Fy for Fanden en modvind fra Munkebo til Kerteminde, godt vi havde Lasse med, han trak os alle hele vejen til Kerteminde (du er fandeme godt kørende Lasse). Det lykkes at komme rundt, kolde og trætte ankommer vi til klubhuset til en velfortjent øl.

Motionistholdet viser også at vind og vejr ikke skal  holde dem hjemme, de møder talstærkt op med 4 mand, Asger, Inge, Arne og Poul, ja altså til rehydreingen, ikke til cykeltræning, men det er jo også vigtigt at holde væskebalancen vedlige.

Tak for en hyggelig aften