Træt og højt humør

Lasse med trætte ben:

Jeg talte med Lasse her til aften og det var tydeligt at humøret er højt også selvom benene “har været bedre”. Turen opad Mur de Huy har åbentbart taget på den talentfulde rytter fra Ladby. Han ærgrer sig over at han måtte af og gå op ad Mur de Huy. “Lige før et sving stod jeg af og lige efter svinget var målstregen, havde jeg vidst det, havde jeg aldrig stået” siger Lasse.
Bakker er vist noget den gode Lasse har fået respekt for. I løbet af vores samtale kom han flere gange ind på starten i morgen. Den begynder nemlig med en 10 km stigning og jeg kan mærke at det fylder lidt hos Lasse.
Ud over bakken har solen været hård i dag. Temperaturen har været oppe på 32 grader.
I følge Lasse, gør “pigerne” det rigtigt godt. Jeg håber også at få et lille interview med en af dem i morgen.

Finn i hopla:

Den unge talentfulde rytter fra Revninge, Finn er i topform. Han fortalte at formen er blevet væsentlig bedre undervejs og han kører med overskud. Det er så meget at han i dag har bestridt et af de hårdere jobs, nemlig at ligge sidst og samle op. I morgen skal han i front og det er noget han glæder sig til, for landskaberne er så flotte her, de er ikke det samme som i Danmark. Her er der mere kuperet og hver gang vi når en bakketop er der en flot udsigt.
Finn tilføjer “at hele turen overstiger hans forventninger, alle 31 mand er svejset sammen til stor og god gruppe”.
Det unge talent har også bemærket dagens varme og er meget opmærksom på vædskeindtaget. Under telefonsamtalen hører jeg ham, fortælle sportsdirektør Gosvig “at den vædskeindtagelse ikke behøver at være øl, men at det også kan være vand”.
Finn fortæller også om Kaptajn Wind, der stadig optræder på slap line og at han i går løb halvnøgen rundt i et minimalt kostume.

Det er tydelig for mig at alle har det fint dernede og der heldigvis er lidt ferie over det.

 

Hotel

Rute 1.del
Rute 2. del

Gert

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spam protection by WP Captcha-Free