Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladbycykelklub.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ladbycykelklub.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Trods sne og slud, Ladby Cykelklub vil ud. | Ladby Cykelklub

Trods sne og slud, Ladby Cykelklub vil ud.

Trods sne og slud, Ladby Cykelklub vil ud. Det synes ligesom at være mottoet for nogle af vores medlemmer. Siden sæson start d. 5. marts hvor der mødte 15 rytter op, har temperatur og vind vist fået mange til at gå i vinter-hi igen. Men der er en lille hård kerne der vil af sted. I tirsdags var vi 4 rytter der stod klar i vores klubhus, men på slaget 16:30 dukkede Peter og Ib op med 2 nye rytter fra Kerteminde, og i Kertinge stod Hans-Erik på, og i Kølstrup mødte de (for første gang) 100% ind med 3 rytter. Alt i alt 12 rytter på en kold og blæsende dag. Flot ! Arne og Jeg tog fjorden rundt på 22,5 i snit, og da det er Arne’s første tur efter ulykken, er det rigtigt flot. Nu er i mange der har spurgt hvordan det går med Arne, og nu har jeg svaret: Der blev kørt hårdt til, lige til kanten med gå på mod, og uden angst for at ligge på hjul, eller at have en liggende bag sig. Så jeg er sikker på vi har Arne tilbage i vanlig stil inden længe.

Da jeg har en spion i blandt teknikkerne, er jeg klar over at vi i Ib og hans 2 kammerater, har nogle yderst velkørende og erfarende rytter, som hurtigt gik ind og fandt deres plads, og styrede holdet sikkert rundt. Ib lage sig hurtigt i spidsen og satte tempoet, de 2 andre var gode til at give læ, og opmuntrende kommentar til dem der havde brug for det. Altså holdkørsel som vi kan li’ det i Ladby Cykelklub. Dog faldt de igennem på et punkt, de stod af i Kerteminde og dermed fik de ikke rehydreret i klubhuset, men det er jo rart at vi også kan lære dem noget.

Der er ytret ønske om også at køre i weekenden, så vi har aftalt at køre lørdag kl. 11:00 som fast  aftale. Vi mødes i min indkørsel om lørdagen, indtil nogle flere kommer ud af deres vinter-hi. Og må jeg i den forbindelse minde jer om vejudsigten den første træningsdag Ladby cykelklub havde. Se Tanev’s vejudsigt for denne dag her.

En lille tur op forbi Nymarkskolen, og så hjem til en velfortjent øl og en snak er vel også okay.