TV2 og Touren kommer til Kerteminde.

Fra TV2’s hjemmeside:

Kerteminde er attraktiv for dem, der vil have oplevelser i særklasse.

Netop i år fejrer Kerteminde sit 600 års købstadsjubilæum, og derfor sætter de alle sejl ind for at gøre hele året til noget særligt til glæde for gæster og borgere.

Der er begivenheder som, Kirsebærfestival, Kerteminderevyen, Fiskefestival, Fyn Rundt, bevaringsværdige skibe, Big Boat Challenge, Beach volley og håndbold på stranden, åbne atelierer og fodboldskole, der trækker tusinder af gæster til de grønne plæner.

Når Touren på Tour gæster Kerteminde vil du udover storskærmsvisning, cykleværksted og Codan Kids Tour kunne opleve:

Enkeltstart – 5 km med tidtagning samt evt. kamera på cykel Arr. Kerteminde Cykelklub
Cykelløb med trailer fra Dansk Cykel Union – incl præmier. Arr. Kerteminde Cykelklub/plads til alle
Spinning – Kerteminde Helse og Sport
Test af sprinter-egenskaber på watt-meter-cykel – Kerteminde Helse og Sport
Mulighed for at teste bjergetapen Alpe – d’Huez : Plads til alle
Konkurrencer på vandcykel i havnebassin; Plads til alle
Redning i havn – Dansk Sørednings Selskab
Open Air – på storskærm
Konkurrencer mellem lokale og landskendt kendisser.
Petanque bane med konkurrence mellem foreninger og mulighed for at spille for publikum
Art Festival se evt. www.artfestival.dk

Telte med salg af
– lokale fødevareprodukter
– lokale fiskeprodukter
– salg af mad og drikkevarer
– cafe med espresso – croissanter – chokoladecroissanter etc.
– massage

Husk også at tilmelde dig Børneulykkesfondens 2 super sjove arrangementer ”Centimeter Maraton” og ”Kids Bingo Banko”. Begge arrangementer vil foregå på pladsen – og du kommer ikke til at kede dig.

Læs meget mere på http://kidstour.tv2.dk/ , www.centimetermaraton.dk og www.kidsbingo.dk

Touren på Tour er i Kerteminde i perioden 5 – 7. juli.

Vi glæder os til at se dig