Udvalgs arbejde

Vores autonome klub er ved at organisere sig, udvalg på udvalg skyder op i klubben.

”Tur-udvalget” har nu afholdt det aftalte møde, og de har været meget produktive:

4 ture + 1 løb + et festudvalg

Udvalg1Mandag den 25. maj kl. 9.00 tur til Thurø ca. 120 km (forventet hjemkomst kl. 14.30)  Tur ansvarlige: Torben og Lene.

Søndag, den 21. juni kl. 9.00 tur til Faaborg hos Peter og Helle (der sørger for let frokost) ca. 150 km. (forventet hjemkomst kl. 16.00) Tur ansvarlige: Peter Steen og Finn.

Lørdag, den 22. august kl. 8.00 tur til Nordfyn ca. 180 km (forventet hjemkomst kl. 17.00) Tur ansvarlige: Kurt og Lars.

Derudover har Lars og Jack et projekt kørende sammen med Jacks svigerfar. En gang om året kører de en tur til Sønderjylland, tager med færgen Fynshav – Bøjden over til Fyn igen, og opnår dermed en tur på 250 km. Turen bliver kørt lørdag den 4. juli, og de invitere Ladby Cykelklubs medlemmer til at deltage, er du interesseret skal du kontakte Lars på 26 39 12 34 eller beritoglars@dbmail.dk senest 28. maj.

Og så er det jo en selvfølge at vi deltager i det lokale cykelløb ”Tour de Kerteminde”, hvor der er en kategori hvor alle kan være med. (25 km, 60 km og 120 km). Løbet bliver kørt søndag den 27. september.

Der blev på mødet nedsat et festudvalg, som består af Peter, Torben, Peter Steen og Lars.  Deres opgave er at sikre vi får den årlige klubfest som vi plejer, datoen er sat til Lørdag den 5. september, og vi skal selvfølgelig også have det årlige klubmesterskab på denne dato som vi plejer, derfor er der nu også nedsat et løbs udvalg som består af Niels og Gert.